Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Elitserien: Sundbyberg i topp - Göteborg till kval

I lördags säkrade Sundbyberg segern i basebollens elitserie. På söndagen blev det klart att Göteborg måste kvala för att hålla sig kvar i densamma. Tre klara förluster mot Leksand i helgen innebär att nykomlingarna slutar sist och måste inrikta sig på kval mot det bästa division 1-laget.


Sundbyberg avslutade grundserien med tre solklara segrar över Oskarshamn och därmed knep man slutsegern i elitserien för första gången sedan 2002. I slutspelet som börjar den 13 augusti får Sundbyberg sällskap av Leksand och Karlskoga, och förmodligen Skövde. Oskarshamn har fortfarande chansen att snuva västgötarna på den sista slutspelsplatsen men då krävs det att man slår Leksand i tre raka matcher nästa helg. I fjol kvalade Göteborg till sig en plats i elitserien genom att besegra 2004 års elitseriejumbo Alby. Nu sitter Göteborg i samma sits som Alby gjorde i fjol och måste själva kvala för att säkra nytt kontrakt. Följ elitserien här kontaktperson - Peter MalmLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2005-07-31

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se