Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SSK Europe ny samarbetspartner

SSK Europe, som bl.a. marknadsför SSK och Diamond i Europa, är sedan denna säsong samarbetspartner för Svenska Baseboll och Softboll Förbundet. Avtalet innebär att SSK Europe är officiell leverantör av dräkter till de svenska landslagen och dessutom kommer det från och med 2006 åter att införas en nationell matchboll för de svenska serierna till ett bra pris för föreningarna.


Samarbetet med SSK initierades redan i början av 80-talet då SBSF köpte in nya matchdräkter. I och med deltagandet i Baseboll-VM blev Sverige intressant för flera leverantörer som hörde av sig angående samarbete. SBSF beslutade dock att fortsätta med samarbetet med SSK Europe och European Baseball Centre i Holland. Avtalet omfattar säsongerna 2005-2009 och omfattar bl a landslagsuniformer och material till de svenska landslagen. Förbundsboll införs 2006 Som ett led i SBSFs samarbete med SSK Europe, kommer en nationell förbundsboll för både baseboll och softboll att införas till säsongen 2006. Bollen, som tillverkas av Diamond, kommer att vara märkt med förbundets logotyp och vara den enda boll som tillåts i Elitserien och Division 1. Naturligtvis kommer även övriga lag ges möjlighet att köpa bollen, som kommer att vara av högsta kvalitet men erbjudas till ett mycket rabatterat pris. Exakt pris är inte fastställt men på grund av de stora volymerna kommer det att vara mycket fördelaktigt för samtliga föreningar. Så snart det är fastställt kommer mer detaljer om pris, kvantiteter, och leverans ut på webbsidan och i separata utskick till samtliga föreningar. Vi vill dock redan nu gå ut med denna information för att inte föreningarna skall köpa på sig stora lager med bollar inför kommande säsong som de sedan ej kan nyttja i matcher. skriven av - Kristian Pälviä


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-08-09

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se