Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Alby är tillbaka i elitserien

För exakt ett år sedan spelade Göteborg bort Alby från elitserien. I dag tog Alby gruvlig revansch när man besegrade Göteborg med 14-5 och därmed förpassade göteborgarna till division 1 samtidigt som man säkrade elitseriekontraktet.


Alby besegrade Göteborg med 3-1 i matcher och är därmed klart för basebollens elitserie. Göteborg spelar i division 1 nästa säsong. Elitserien 2006 består av Alby, Karlskoga, Leksand, Oskarshamn, Skövde, Sundbyberg och Tranås. Läs mer om Elitseriekvalet med alla resultat - klicka här ! skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-09-25

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se