Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Baseboll: Skövde hoppar av elitserien

Skövde Saints hoppar av basebollens elitserie. Föreningen anser att spelartruppen är för tunn för att kunna genomföra en full elitseriesäsong och man väljer därför att kliva av i god tid innan säsongen börjat.


Skövde, som gick till SM-semifinal i år, har beslutat att ge upp sin plats i elitserien 2006. Basebollutskottet tillfrågade Stockholm, som förlorade förkvalet mot Alby, om föreningen vill ta Skövdes plats i elitserien och man svarade ja. Basebollutskottet beslutade vidare att låta Skövde spela i division 1 södra, det för att bibehålla kvaliteten i division 1-serierna. Det innebär samtidigt att Eskilstuna flyttas över till division 1 norra. kontaktperson - Peter Malm  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-12-13

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se