Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Frivilliga sökes till internationell kongress

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet står som värdar för 2006 års kongress för Europeiska Baseboll Förbundet. Kongressen kommer att genomföras på Clarion Hotel Stockholm 24-25 februari, men vi behöver volontärer som hjälper till redan från 22 februari, med allt från kongressadministration till minibusskörning.


Är du intresserad av att hjälpa till med genomförandet av Europeiska Baseboll Förbundets kongress i Stockholm? Vi behöver volontärer som kan hjälpa till under perioden 22-26 februari (även enstaka dagar) med bl.a. följande uppgifter: Kongressadministration : Kopiering, packning, mottagning och information. Från onsdag 22.2 till fredag 24.2 Bilkörning : Transfer till och från Arlanda och/eller Stockholm C med minibussar. Körkort och erfarenhet från bilkörning i Stockholmsområdet krävs. Från onsdag 22.2 till söndag 26.2 Värdar/värdinnor : Mottagning och information på kongresshotellet och på Arlanda flygplats. Från onsdag 22.2 till lördag 25.2 Är du intresserad av baseboll och/eller softboll? Vill du få inblick i hur det är att arbeta med ett interationellt kongressarrangemang? Är du sugen på att träffa intressanta människor från hela världen? Vill du medverka till ett lyckat internationellt arrangemang i Sverige? Då är du rätt person för oss! Skriv ett mail/brev till oss och berätta vem du är, vilka dagar du kan hjälpa till, och vad du helst vill hjälpa till med, så besvarar vi det så snart vi kan. Vi ombesörjer klädesplagg och utrustning som krävs för uppgiften. Maila till kristian.palvia@baseboll-softboll.se , senast 20 januari. kontaktperson - Kristian Pälviä
Europeiska Baseboll Förbundets (CEB) kongress arrangeras årligen och är CEBs högsta beslutande organ. Beslut fattas bl.a. om turneringar och spelplatser. Senast Sverige arrangerade var 1993. I år arrangeras kongressen på Clarion Hotel Stockholm och kommer att besökas av cirka 80 personer främst från Europa, men även från andra delar av världen. Förutom kongressförhandlingar på lördagen kommer även arbetsgrupper från CEB att träffas under torsdagen och fredagen. På fredagen kommer man även att arrangera workshops inom marknadsföring, utveckling och idrottsfrågor. Arrangemanget avslutas på lördag kväll med middagsbjudning i Stockholms Stadshus.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-01-16

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se