Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet byter bank

Efter att Riksidrottsförbundet gjort ett förmånligt ramavtal med FöreningsSparbanken kommer SBSF att följa med och byta bank från Nordea till FSB. Plusgirot kommer därmed att upphöra inom kort. Alla betalningar skall ske till SBSFs Bankgiro 5786-3417. Dessutom har FöreningsSparbanken ett förmånligt erbjudande till idrottsföreningar!


Vid Förbundsmötet kommer vi dela ut information om FöreningsSparbankens föreningslösningar med bl.a. e-bokföring och förmånliga villkor för banktjänster, internetbank etc. Läs mer på FöreningsSparbankens webbsidor . I och med övergången till FöreningsSparbanken kommer vi att gradvis fasa ut användandet av Plusgirot och istället styra inbetalningarna till SBSFs nya Bankgiro 5786-3417 . Detta kommer att framgå av fakturorna som skickas ut med start 28 februari. kontaktperson - Kristian Pälviä

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2006-03-13

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se