Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Förbundsmöte 2006 med Jubileumsmiddag!

SBSF kallar härmed alla föreningar och SDF till Förbundsmöte på Quality Hotel Nacka i Stockholm, lördagen den 25 mars kl 11:00.


 Sista dag för anmälan från klubbar och SDF är 10 mars - liksom vid höstens Verksamhetskonferens håller SBSF tillbaka avgifterna genom att subventionera avgifterna via Handslaget. Kvällen avslutas med en Jubileumsmiddag för de deltagande vid Förbundsmötet samt speciellt inbjudna gäster. Uppdaterad med Förbundsmöteshandlingar . ÅRSMÖTESHANDLINGAR Årsredovisningen har blivit kraftigt försenad pga att det dröjt med bokslutsarbetet. Nu har materialet kommit oss tillhanda och vi har skickat underlaget till tryckeriet. Preliminärt beräknas utskick gå till samtliga klubbar under måndag-tisdag 20-21 mars. För nedladdning (pdf, öppnas i ett separat fönster): - Årsredovisning  (pdf, 2149 kb) - Verksamhetsplan (pdf, 1108 kb) JUBILEUMSMIDDAG Förbundsmötet avslutas med en tvårätters Jubileumsmiddag på Quality Hotel Nacka med återblick på de första 50 åren i SBSFs historia, samt en hel del överraskningar som sker under kvällens gång. SBSF har bjudit in tidigare förbundsordförander i förbundet samt en del andra nyckelpersoner som har gjort stora gärningar för basebollens och softbollens utveckling i Sverige. Dessutom kommer det ett bli lite underhållning, historiska tillbakablickar, prisutdelningar, med mera, under kvällens gång. Varmt välkomna! Information om Jubileumsmiddagen finns i informationslänken nedanför. Har ni praktiska frågor kring Jubileumsmiddagen, kontakta Kristian Pälviä på telefon 0500-447785. KALLELSE TILL FÖRBUNDSMÖTE 2006 Här med kallas samtliga medlemsföreningar och SDF till Förbundsmöte lördagen den 25 mars 2006, med start klockan 11.00. Mötet äger rum på Quality Hotel Nacka, Stockholm. Läs mer om hotellet här . För nedladdning finns information, anmälningsblankett och fullmakt  (pdf, 291 kb). Anmälningsblanketten skall vara kansliet tillhanda senast 10 mars. Fullmakten skall undertecknas av firmatecknare i föreningen och medtagas till Förbundsmötet. Tidplan (cirka tider): 10:30 Kaffe serveras, inskrivning och fullmaktsgranskning 11:00 Inledning 12.30 Lunch 13:30 Förbundsmötet startar 15:00 Kaffepaus 18:00 Avslutning 20:00 Jubileumsmiddag BOENDE OCH MÅLTIDER Deltagandet vid Förbundsmötet (del i dubbelrum, lunch, fika, och Jubileumsmiddag) kostar 1 200 kronor per deltagare och även denna gång subventioneras deltagandet via Handslaget. Ett ombud och en suppleant (två personer) per förening, dock ej SDF, får deltagande subventionerat. För enkelrum tillkommer en kostnad på 300 kr per natt som inte subventioneras. Observera att... ...vi vill ha in anmälan till Förbundsmötet senast 10 mars, ...att - förutsatt att anmälan är inskickad i tid - SBSF bekostar deltagande för två personer per förening inom ramen för Handslaget. ...fullmakt skall vara medförd och underskriven av firmatecknare i förening/sdf. kontaktperson - SBSF kansli
OBSERVERA! För att föreningar skall ha rösträtt på Förbundsmötet krävs det att Medlemsavgiften för 2006 är betald. Medlemsavgiften, 500 kr för aktiva föreningar och 250 kr för vilande föreningar, skall vara betald senast 2006-01-31. Betalning sker till SBSFs postgiro 5 10 49-5. Förening som inte betalar Medlemsavgift på två påföljande år riskerar uteslutning ur SBSF.
Länk till annan webbplats.
Länk till annan webbplats.
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-03-14

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se