Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Bildsvep från Jubileumsmiddagen

I anslutning till SBSFs Förbundsmöte arrangerade man en Jubileumsmiddag med särskilt ombuden från förbundsmötet och inbjudna gäster från förbundets tidigare verksamhet. Kvällen blev mycket uppskattad - vi har bildsvep från kvällens middag här på webbsidan!


Gästerna på Förbundsmötet stannade kvar till kvällen för att tillsammans inleda firandet av SBSFs 50-årsjubileum. Till middagen bjöds det på historiska tillbakablickar, prisutdelningar och en hel del anekdoter och skratt - precis som det sig bör! För att få en historisk tillbakablick hade SBSF bjudit in tidigare förbundsordförande och trotjänare. Fortsättning lär följa i samband med Verksamhetskonferensen... Samtliga bilder nedan är tagna av SBSFs hovfotograf för kvällen, Thomas Claesson. I baren innan middagen vimlade bl.a. Johnny Stormats, Beo Röhs, Åke Halvarson, Janne Hägglöf och Magnus Dahlborn. Även damerna hade trevligt. Här ses Helena Blomster, Linda Johansson, Sara Svensson och Tove Alm i samspråk. Två trotjänare i SBSFs tjänst samspråkar, Åke Hedberg och Åke Halvarson. Ola Sund pratar med Beo Röhs och Carol Lidfeldt, softbollens moder i Sverige. Gästerna väntar på att inta sina platser. Värdarna Mats Fransson och Elisabeth Westling testar tekniken. Mats Fransson håller hårt i mikrofonen när Åke Hedberg är i närheten. Leksands Ulf Hedberg och Tony Klarberg från Dalarna Gävleborg samspråkar. Tidigare ordföranden Karin Tengelius-Rhodiner fanns också på plats Åke Halvarson överlämnade en affisch från när seklet var ungt, till SBSFs ordförande Mats Fransson. Beo Röhs njuter av sällskap och middag Annika Nykvist och Carol Lidfeldt pratar softbollminnen Peter Ström får en lektion i innebandyns tävlingsbestämmelser av mötesordföranden Helén Wiklund Wårell, Riksidrottsstyrelsen. Kent Sjölund, "Plutten" Liljeberg och Tina Herbert. Mats Fransson och Elisabeth Westling hade även tid över för att äta mat. Mats Fransson intervjuar Karin Tengdelius-Rhodiner och Peter Ström Linda Johansson, Lars Johansson med fru och Tomas Eriksson lyssnar intensivt En domare, en dansös och två spelare skulle senare under kvällen utföra ett salsanummer Kristian Pälviä intervjuar VM-pitchern Niklas Melin. Huvudfrågan var domarens strikezon... Domaren Henrik Jörgensen planerade ett rykande hett salsanummer ...och trots att musikspelaren gav upp så genomförde det rutinerade dansparet sin dans ändå. Skövdes Lars Bengtsson kunde överraskad ta emot ett skolpaket för att Skövde redovisat flest närvarotimmar 2004/2005 i LOK-stöd. ...och som avslutning på kvällen bjöds det på kaffe med jubileumstårta!  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-03-26

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se