Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Westerås vann Intersportcupen

Westerås Teebirds försvarade sin titel i Intersportcupen som avgjordes på Arnöparken i Nyköping. Sex lag deltog i turneringen och enligt rapporterna spelades det MYCKET bra baseboll under dagarna. Tre homeruns slogs också, två av Alexander Wikman och en av hans lagkamrat i Sundbyberg, Daniel Logärd, som var den första att slå en homerun över det nyuppsatta homerunstaketet.


Det räckte dock inte till seger - Sundbyberg kom på andra plats i turneringen. Detta sedan man förlorat finalen mot Westerås med 2-12.  Lagen möttes även i gruppspelet där det blev en tuff och tight match som Westerås vann också, med 8-7. Läs mer på Arnö IFs webbsida  där alla resultat finns! kontaktperson - Peter Ström, Arnö IF


Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-05-25

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se