Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Softboll: Tungt i Holland

Softboll-landslaget befinner sig just nu i Holland och spelar turnering. Resultaten går dock inte svenskornas väg.


Turneringen startade i tisdags med match mot "Jong Orange". Holländskorna gick segrande ur den matchen med 12-0. Under onsdagen var det Birds som stod för motståndet. Även denna gång gick det Holländska laget segrande ur matchen, denna gång med 12-6. Torsdagen bjöd på två matcher, först mot USA Athletes International, en match som slutade med seger för amerikanskorna med 4-7. Dagens andra motståndare var värdlaget Robur ´58 och matchen startade bra med en homerun in the park av Sofia Lundqvist, därefter lyckades holländskorna hålla tätt och vinna matchen med 9-1. Under fredagen är det Tjeckien som står för motståndet. Mer information om turneringen finns på Robur´58s hemsida

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-07-14

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se