Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Föreningsrapport

Veckan innan midsommar skickades en Föreningsrapport ut från Kansliet till samtliga föreningar. Fortfarande saknas dock svar från flertalet föreningar. Rapporten finns nu att ladda hem via hemsidan.


I skrivande stund har endast 13 medlemsföreningar besvarat och skickat in enkäten. Syftet med rapporten är att få in heltäckande information om landets föreningar, för att på så sätt få ett bra underlag för kommande satsningar inom SBSFs olika verksamheter. Målet med rapporten är att SBSF, genom att få en klar bild över föreningarnas situation, skall kunna erbjuda landets föreningar utvecklingsmöjligheter och service för att de på bästa sätt skall kunna växa och bli starkare. Rapporten finns nu att ladda ner här (pdf-fil) och vi önskar in rapporten snarast från samtliga föreningar så vi kan gå vidare med arbetet. Rapporten skickas till: Svenska Baseboll och Softboll Förbundet Idrottshuset 123 43 Farsta Eller faxas in på 08-683 30 29 kontaktperson - Kansliet
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-07-21

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se