Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Svenska Cupen 2006/07 publicerad

Spelschemat för Svenska Cupen 2006/07 har nu publicerats här på hemsidan. De två första omgångarna spelas i höst medan resten av cupen avgörs nästa år.


Första omgången spelas lördagen den 26 augusti och andra omgången lördagen den 23 september. Semifinallagen i Svenska Cupen 2005/06 (Göteborg, Karlskoga, Leksand och Sundbyberg) är direktkvalificerade till kvartsfinal och de övriga tre elitserielagen (Alby, Stockholm och Tranås) går in i cupen i den tredje omgången. Speldatum för de tre första omgångarna är rekommendationer. Om ni vill ändra speldatum så kontakta er motståndare och kom överens om ett nytt speldatum. Kontakta sedan serieadministratör Peter Malm. Observera att tredje omgången måste vara färdigspelad i god tid före den 6 juni nästa år då kvartsfinalerna ska spelas. Domare till matcher i de tre första omgångarna tillsätts av hemmalaget. Domare till kvartsfinaler och framåt tillsätts av SBSF. Läs mer om Svenska Cupen i Tävlingsbestämmelserna (pdf-fil) kapitel 14. Svenska Cupen 2006/07 kontaktperson - Peter MalmLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-08-06

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se