Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Skellefteå utesluts ur division 1 norra

Skellefteå utesluts ur division 1 norra med omedelbar verkan på grund av att man lämnat för många walk over. Resultaten i samtliga matcher som Skellefteå har spelat i division 1 norra i år annulleras.


Beslutet om uteslutning är taget i enlighet med tävlingsbestämmelserna §3.06. Division 1 norra Tekniska utskottet bifaller Tranås protest Leksand fråntas segern i matchen mot Tranås den 23 juli (#1050) till följd av att Tekniska utskottet den 16 augusti beslutat bifalla Tranås protest. TU fastställer slutresultatet till 9-0 till Tranås vilket i sin tur innebär att Leksand fråntas två poäng och Tranås tillförs två poäng. TU anser att Leksand har brutit mot §4.09 i Tävlingsbestämmelserna när man använt sig av två spelare från icke-EU/EES-land som pitcher och catcher samtidigt. Det gäller Kurt Ramsey (Australien) och Frank Pericolosi (USA). Elitserien


Länk till annan webbplats.Länk till annan webbplats.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-08-22

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se