Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ny webbsida för Rättvik Butchers

Rättvik Butchers har nu släppt sin nya webbsida. Förutom vanlig klubbinformation har man cirka 10 timmar med "video drills" för alla typer av positioner på planen.


 Dessutom rapporteras det från Dalarna att klubben hade 45 personer på årsmötet och att man har stor tro på framtiden för sporterna i Rättvik. Gå direkt till Rättvik Butchers webbsida eller PG Sjöberg från Rättvik berättar mer om tanken med den nya webbsidan: - Vi har gjort denna sida för att i öka intresset för Baseboll i Rättvik och kanske även i Sverige. Vi tror att denna sida kommer att öka delaktigheten och framförallt informationen till klubbmedlemmarna i Rättvik. - Dessutom finns det ca 10 timmar med Video Drills för alla typer av positioner på planen. Ett bra sätt att för både unga och äldre att se och lära. Det finns även baseboll historia framförallt från Rättvik men även lite svensk baseboll historia. - Vi hade årsmöte i lördags och vi var ca 45 personer på årsmötet vilket lätt är ett rekord i sig under min tid i klubben. Detta bådar gott för framtiden i RBSK. skriven av - Kristian Pälviä

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-12-01

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se