Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Glöm inte LOK-stödet och SISU-kontakterna...!

Trots att det är vinter och säsongen känns långt borta finns det viktiga saker att göra även när det är mörkt, blött och trist. Nämligen att summera era aktiviteter för LOK-stöd och även stämma av läget med era SISU-konsulenter!


Snart dags att söka LOK-stöd Sista dag att ansöka om LOK-stöd för hösten 2006 är den 15 februari - men vänta inte till sista datumet! Har ni tränat färdigt är det läge att summera era kort och skicka in ansökan så snart ni kan! Varför vänta? Ni vet väl att ni får pengar per träningstillfälle och per deltagare? Läs mer om LOK-stödet här ! Prata med er SISU-konsulent Varje förening har ett SISU-distrikt och en SISU-konsulent som ni bör ha löpande kontakt med. Stäm av läget, vilka kurser och sammankomster har ni haft under 2006? Styrelseträffar, spelarmöten, informella träffar, domarutbildningar, etc - allt detta är berättigat till resurser från SISU. Ta kontakt med ert lokala SISU-distrikt och stäm av er verksamhet, det finns mycket resurser att tillgå för er verksamhet! skriven av - Kristian Pälviä

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-12-11

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se