Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Swedbank erbjuder e-bokföring till föreningar

Genom ramavtal med Swedbank kan nu föreningar erbjudas e-bokföring och internetbank anpassad för idrottsföreningar till bra villkor. Nu med ett förmånligt erbjudande-tre månaders gratis abonnemang!

Fördelar med e-bokföring:

e-bokföringen är en integrerad del av Swedbanks internetbank och är utformad så att bankkonto, bokföring och reskontra (leverantörsbetalningar) automatiskt är avstämda mot varandra. Detta innebär en betydande tidsbesparing för föreningens kassör.

e-bokföringen och internetbanken ligger lagrad på bankens datorer, det innebär att inga uppgifter eller programvaror behöver laddas ned på den egna datorn. Det räcker med en internetuppkopplad dator och säkerhetsdosa för att få tillgång till både internetbank och bokföring - oavsett var man befinner sig.

e-bokföringen gör att om den egna datorn skulle gå sönder - eller om man byter kassör - så behöver man inte flytta över material. Allt ligger på Swedbanks servrar - och endast föreningen har tillgång till materialet.

e-bokföringen är anpassad till idrottens villkor och utgår från idrottens baskontoplan.

e-bokföringen har ett specialpris till idrottsföreningar! Endast 122 kr per månad - internetbanken tillkommer (400 kr per år). Inga programvaror behövs - inga uppdateringar behövs - allt sker automatiskt på webben. Tecknar du dig nu bjuder Swedbank på tre månaders abonnemang på tjänsten e-bokföring och internetbanken företag!

För mer information, se produktblad erbjudande Länk till annan webbplats.och beskrivning Länk till annan webbplats..
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-01-02

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se