Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SIM 2007 avgörs i Arena Skövde

2007 års Softboll Inomhus Mästerskap kommer att avgöras den 9-11 mars i Skövde, detta sedan Enköping valt att vila från arrangemanget ett år.


 Nu är inbjudan till turneringen ute på webben - sista anmälningsdag är 15 februari. Ladda ner inbjudan här ! (Word, 232 kb) Karta över Arena Skövde och Skövde Centrum (pdf, 186 kb) Vägbeskrivning till Arena Skövde (länk)   Formatet för turneringen kommer att vara likt tidigare år - det mest märkbara kommer att vara den nya spelplatsen Arena Skövde. Precis som i Idrottshuset kommer planen att vara placerad på två handbollsplaner och ha en total yta på cirka 45x45 meter. Under samma tak kommer lagen att erbjudas spel, omklädningsrum, badanläggning, frukost- och lunchservering, och kioskservering samt tävlingssekretariat. Från Skövde Resecentrum är det cirka 1000 meter till Arena Skövde liksom till Vasaskolan där förläggningen kommer att vara för de lag som önskar hårdförläggning. Arrangörsklubben kommer också att erbjuda förläggning i campingstugor och hotell. Turneringen startar med matcher fredag 9 mars kl 19:00 och avslutas söndag 11 mars kl 18:00. Mer information om anmälningsavgifter etc finns i inbjudan som ni laddar ner längre upp på sidan! Har ni frågor - kontakta Kristian Pälviä på Skövde Saints, mail skovdesaints@skovdesaints.com eller mobil 0709-626259. Varmt välkomna!     kontaktperson - Kristian Pälviä Skövde Saints


Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-01-26

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se