Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Enskede och Karlskoga vann MAB-cupen

Karlskoga och Enskede tog hem slutsegrarna när MAB-cupen avgjordes i Stora Halla i Degerfors den 24-25 februari. Fyra lag kom till spel i A-pojkklassen och två lag spelade i B-ungdom.


  Karlskoga Bats vann A-pojkklassen Sveriges enda inneturnering i baseboll avgjordes i helgen i Stora halla i Degerfors. Den gick Karlskoga Bats a-pojkar obesegrade igenom. Lördag kväll slog man Rättvik med 8-3 efter enstark insats av pitchern Alexander Eriksson. Söndag avfärdade man sedan Stockholm enkelt med 10-0 och sedan Westerås med 8-4. I den avslutande matchen inledde visserligen Westerås starkast och gick upp i 4-0-ledning innan Karlskoga Bats vaknade till. Anförda av pitchern Simon Högberg kunde dock Karlskoga Bats vända och vinna. Matchens slag stod för övrigt Filip Breling för när han var ytterst nära att slå bollen över homerun-staketet. Turneringen spelades i god anda och det märktes att både spelare och ledare hade en trevlig helg. Resultat A-ungdom: Rättvik 3- Karlskoga 8 Stockholm 1 - Westerås 10 Westerås 2 - Rättvik 5 Karlskoga 10 - Stockholm 0 Rättvik 6 - Stockholm 5 Westerås 4 - Karlskoga 8 1) Karlskoga 2) Rättvik 3) Westerås 4) Stockholm Enskede starkast i B-pojksklassen Enskede RedSox som vann B-pojksklassen i MAB-cupen i Degerfors. Enskede mötte Stockholm i en jämn och spännande första match där Stockholm kom ikapp och förbi till 6-4 i toppen på sista inningen, men Enskede lyckades få ut två man på bas och slå en dubbel som gjorde ställningen lika och därefter en vinnande singel och jubel vid hemplattan. 7-6 och propagandabaseboll. Andra matchen kom vi överens om att låta killarna pitcha själva vilket de verkligen kunde, både i Stockholm och RedSox. Enskede lyckades vinna med 9-1 och tog hem MAB-cupen. Resultat B-ungdom: Enskede 7 - Stockholm 6 Stockholm 1 - Enskede 9 1)Enskede 2)Stockholm
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-03-11

Senast uppdaterad: 2008-11-20

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se