Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Little League: Stoeryd Angels till Polen

Detta efter att man besegrat Stockholm med 3-1 i matcher.


Stoeryd Angels, representerandes Östsvenska distriktet, blev första lag som kvalificerade sig till Little League-slutspelen i Europa. Den baseboll som 10-12 åringarna presterade var enligt uppgifter från coacherna bland de bästa som spelats på länge. Pojkarna pitchar själva, inom de begränsningar som Little League spelar efter, och kvaliteten på pitchingen var överraskande god. Matchserien inleddes i Stockholm föregående helg och där vann Stoeryd två raka och jämna matcher. När de sista tre matcherna skulle avgöras på Stoeryds hemmaplan, vann Stockholm den första matchen och skapade lite "nerv" i finalserien. Men i den fjärde matchen kunde Stoeryds övertag i pitchingen fälla avgörandet och man vann matchen med 14-4 och säkrade därmed en plats i Little League EMEA-turneringen som avgörs i Kutno, Polen, 1-9 augusti. Mer om Little League Sverige läser du här ! Matchresultaten: Stockholm - Stoeryd 11-12 Stockholm - Stoeryd 10-12 Stoeryd - Stockholm   8-11 Stoeryd - Stockholm 14-4
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-06-07

Senast uppdaterad: 2008-11-20

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se