Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Arrangera en internationell turnering?

Är er förening intresserade av att arrangera en internationell turnering? För de kommande åren finns det möjlighet att arrangera såväl landslagsturneringar som Europacuper. För landslagsturneringarna 2008 är den 15 augusti sista dag att anmäla sitt intresse till SBSF.


Att arrangera en internationell turnering är ett bra sätt för en förening att få pr för sin verksamhet, erbjuda internationellt tävlingsutbyte till sin hemstad med de intäkter till stadens näringsverksamhet som det ger, samt att få möjligheten till det samarbete inom klubben som ett turneringsarrangemang ger. Din förening kan tillsammans med Svenska Baseboll och Softboll Förbundet få möjligheten och glädjen att arrangera en landslagsturnering på er hemmarena. Är din förening intresserad av att arbeta med något alldeles extra projekt är en landslagsturnering en riktig utmaning och oftast en källa till glädje och utveckling i föreningen. Många är de goda möjligheter för föreningarna att göra vinster inte bara ekonomiskt utan även i form  av investeringar i arenan och organisationen för framtiden. För 2008 har CEB utlyst arrangörsskap för följande turneringar där Sverige är aktuella att deltaga: Kadett-EM Qualifier (Ungdomslandslag 13-15 år), spelperiod juli Junior-EM Qualifier (Juniorlandslag, 16-18 år), spelperiod juli För de ovan nämnda landslagsturneringarna är 15 augusti sista datum att anmäla er förenings intresse av att anmäla. Dessutom kommer Europacupkval för de klubblag som kvalificerar sig till Europacupen och Cupvinnarcupen att utlysas senare under säsongen. Har er förening en basebollplan av god standard? Vill ni skapa ett evenemang på hemmaplan för att visa upp våra sporter för er hemkommun? Kontakta Kristian Pälviä på e-post kristian.palvia@baseboll-softboll.se . SBSF har även gjort ett dokument " Riktlinjer för arrangemang av internationella turneringar " (pdf, 213 kb) som svarar på en hel del av de frågor som ni kan komma att ha. I samband med er intresseförfrågan vill vi ha uppgifter om följande: Föreningens/arrangörens namn Postadress Kontaktperson Funktion i föreningen E-postadress Telefon (dagtid) Telefon (mobil) Ev speciell anledning till att ni vill arrangera turnering kontaktperson - Kristian Pälviä, GSLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-08-06

Senast uppdaterad: 2008-11-20

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se