Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Rättvik tillbaka i elitserien - Örebro får kvala

För två år sedan tvingades Rättvik hoppa av elitserien i baseboll - på söndagen blev klubben ett elitserielag igen efter att ha säkrat seriesegern i division 1.


Avancemanget säkrades efter två dramatiska seriefinaler mot Örebro som Rättvik kunde vinna med 5-2 och 9-4. Därmed är Rättvik tillbaka i elitserien medan Örebro får kvala mot Alby om den åttonde och sista elitserieplatsen. Foto: Lina Longchamps    Rättvik Butchers ordförande PG Sjöberg får en Champagne dusch av Darin O'Connor och Philippe Longchamps efter två övertygande vinster mot Örebro Eagles på Butcherfield.   Pitchers Mattias Stenis, Rickard Reimer och Magnus Höglund har lett sitt lag till vinst och hållit Rättvik obesegrade på hemmaplan under 2007. Tobias Andersson slog sin fjärde homerun för säsongen i den första matchen och spelare / coach P.O. Kajgård slog 3 hits för att hjälpa laget att nå målet. Rättvik Butchers har gått från att vara Division 2 "underdog" till elitserien inom två år med hjälp av flera dedikerade spelare som jobbat hårt för att ta Rättvik upp till eliten. P.G. Sjöbergs dröm blev verklighet i söndags och alla medspelare tackar honom för chansen att bygga ett vinnande lag för Rättvik. Mer info på: www.baseboll.org Resultat och tabell...! skriven av - Philippe Longchamps


Länk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-08-19

Senast uppdaterad: 2008-11-20

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se