Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Bryan Berglund på ESPN-intervju

Bryan Berglund, svenskfödd landlagsaktuell spelare numera bosatt i USA, blev intervjuad av ESPN On The RISE. Berglund, som är högerhänt pitcher, gör sin första säsong för Loyola Marymount University (NCAA Division 1) och var medlem av Milwaukee Brewers Scout Team (när inspelningen gjordes).

Berglund pitchade i high school i fjol, för Royal High School (Simi Valley, CA). Han är 191 cm lång och väger 79 kg. Enligt scouter och rektyteringskoordinatorn på LMU karakteriseras Bryan Berglund av att vara en intelligent pitcher som trots sin unga ålder lärt sig att lura slagmännen. Han har en fastball på 89-91 mph, en bra slider och changeup.

Berglund gick sista året på high school med en ERA på 1.26 på 33.1 innings.


Publicerad: 2009-02-23

Senast uppdaterad: 2009-02-22

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se