Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

MLB-säsongen drar igång - följ matcherna live!

Natten till måndag drar årets Major League Baseball igång med öppningsmatchen mellan regerande mästarna Philadelphia Phillies och Atlanta Braves från Citizens Bank Park i Philadelphia. ESPN America sänder naturligtvis öppningsmatchen live!

Det var ju på samma arena som Philadelphia Phillies för drygt fem månader sedan säkrade sin första World Series-titel sedan 1980. Nu är det en ny säsong och efter en "off season" med mindre hysterisk pengarullning än tidigare - på grund av finanskrisen - så har nu de flesta lagen laddat om för att kunna ta över tronen som World Series Champions.

 

ESPN America (f.d. NASN) rullar samtidigt igång sina årliga sändningar från Major League Baseball med både livesändningar, eftersändningar och repriser från MLB löpande varje vecka. Under den första spelveckan i MLB sänder ESPN America totalt 11 unika matcher live eller i eftersändning.

För en fullständig tablå över ESPN Americas basebollsändningar på TV - klicka här Länk till annan webbplats.!

 

 

Publicerad: 2009-04-03

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se