Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Softbollgruppen informerar

Vid verksamhetskonferensen 2008 påbörjade Annika Nykvist tillsammans med deltagare från softbollklubbarna ”Back Softball”. Efter upptakten bildades en softbollgrupp med målet att titta över den verksamhet som finns idag och vad som behövs göras, för att vi åter ska få softbollen att växa i Sverige.

 

Gruppen har haft två möten under våren och nästa möte blir i Leksand lördag 13 juni. De tidigare mötena har haft fokus på styrkor och svagheter med dagens verksamhet och gruppen har tittat realistiskt på framtiden och verksamheten. Det kommande mötet i Leksand kommer att fokusera en del på VM i baseboll. Vad kan vi inom softbollen vinna på att VM spelas på hemmaplan.

 

Annika Nykvist är processledare för gruppen och Åsa Höglund från förbundsstyrelsen är ordförande. Övriga personer i gruppen är representanter från klubbarna och landslaget. Det är Mattias Grimstoft, Helena Rosenqvist, Åsa Stensrud, Ulf Hedberg och Johanna Solén Westling. Ni är alla välkomna att höra av er till av oss om ni har synpunkter eller idéer på vårt arbete. Vi i gruppen gör det här arbetet för att vår sport softboll ska växa och utvecklas.

 

 

Publicerad: 2009-06-09

Senast uppdaterad: 2009-06-09

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se