Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Licenslista 2009-07-04

Här är aktuell licenslista för SBSFs medlemsföreningar, med samtliga licenser per den 2009-07-04 från Folksams register.

Direktlänk: Licenslista 2009-07-04 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (pdf-fil)

Licenslistan är uppdaterad och omfattar de licenser som per den 4 juli 2009 var registrerade hos Folksam som hanterar samtliga licenser för SBSF.

Licenslistan innehåller följande uppgifter:

- Födelsedatum ÅÅMMDD
- Namn
- Licensens giltighetsstart
- Licenstyp
- Förening

För att spelaren skall vara spelklar gäller att spelaren skall vara licensierad genom Folksam och och eventuella övergångar hanterade (se separat lista för spelarövergångar under Tävling). I en del fall ses inga namn kopplade till födelsedatumet vilket beror på Folksams koppling till personregistret.

Observera - finns det inget giltighetsdatum på spelaren är licensen obetald och därmed inte giltig. Kontakta därför Folksam omgående för att säkerställa att spelaren är licensierad och försäkrad.

 

Syftet med att publicera licenslistorna på nätet är att säkerställa att ingen spelar med okvalificerad spelare - vilket ju också innebär att spelaren är oförsäkrad i sin idrottsutövning. I sammanhanget kan det också vara värt att poängtera att SBSFs kansli inte kommer svara på följdfrågor av typen "är NN licensierad och från vilket datum"? Föreningen får vid dylika frågor kontakta Folksam som ansvarar för licensieringsrutinerna. 

Ni vet om att ni kan licensiera era spelare via internet på Folksams webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.?

För mer information om licenser ber vi er kontakta Folksam Idrott på 0771-960 960 eller folksam.sport@folksam.se.

Publicerad: 2009-07-07

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se