Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Storslam för Stoeryd Angels i Näcken Cup

Stoeryd Angels tog hem segern för såväl A-pojkar som B-pojkar när Näcken Cup avgjordes förra helgen.

Stoeryd Angels från Tranås vann Näcken Cup för såväl A-pojkar som B-pojkar förra helgen. B-pojkarna gjorde en sensationell "come-from-behind" i sista inningen mot Leksand i finalen. Angels låg under med 5-11, men vände till seger med 12-11 tack vare bra slagning och defensiv. Angels A-pojkar vann finalen över Stockholm med 9-1. Det var Daniel Johnsons pitching och slagning som var de avgörande faktorerna i matchen. Hans två homeruns var för mycket för Stockholm att ta igen. Daniel utsågs till turneringens MVP (mest värdefulla spelare). Gustaf Westerholm slog också en viktig homerun under matchen. För Stockholm pitchade Albin tre starka innings. Michael Lindberg slog två hits för Stockholm. Text och foto: Gary Johnson.

 

Se resultat från Näcken Cup på Stockholm Basebolls hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2009-08-17

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se