Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Information om Löfströms basebollgymnasium

I samarbete med Sundbyberg Heat finns från och med i höst även möjligheten att kombinera studier med baseboll och softboll, på Löfströms Gymnasium i Sundbyberg.

Förberedelserna är i full gång för det kommande basebollgymnasiumet i Sundbyberg. Eleverna kommer träna baseboll och softboll fyra timmar per vecka under ledning av Magnus Pilegård.  Magnus har meriter som tränare för två elitserielag, över tio års erfarenhet av landslagsbasboll, och har utmärkt sig på den högsta nivån av collegebaseboll. Träningen kommer vara inriktad på individuell spelarutveckling och träningarna kommer huvudsakligen bedrivas på nationalarenan Nya Örvallen i Sundbyberg. Denna verksamhet kommer komplettera den redan etablerade Akademin i Leksand. Förhoppningen är också att ett bra samarbete ska kunna växa fram under hösten. Nu finns det ytterligare en chans att besöka skolan och träffa lärare och idrottsledare.Löftsröms Gymnasium har ett extrainsatt Öppet Hus för elitidrottsinriktningen den 4 februari kl 18.00–19.00. Även Akademin i Leksand har ett Öppet Hus, denna genomförs lördagen den 16 januari kl 11:00-14:00.

Publicerad: 2010-01-10

Senast uppdaterad: 2010-01-15

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se