Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Pitching-Catching Clinic spelare/ledare

Pitching/Catching Clinic i Leksand 20-21 mars! Tom Gillespie och Tony Klarberg, med assistans av elever på Akademin, bl.a. Oscar Carlstedt och Robin Lausen. Passa på att utöka era kunskaper/träffa andra spelare och ledare och ge av era egna kunskaper. Vi pratar främst Pitching och Catching och åldrarna 12-19 år. Anmälan SENAST onsdag 17 mars till Tony Klarberg.

I pitching-delen ingår en stor del av kastteknik, som också är så viktigt för andra positioner.

 

Vi varvar teori med praktik. För mer info läs här Länk till annan webbplats.. Kontakta Tony Klarberg för mer info, boende finns till exempel här:

Moskogen Länk till annan webbplats., Furuhaga Länk till annan webbplats., Hotell Leksand Länk till annan webbplats., Korstäppan Länk till annan webbplats., Leksands Strand Länk till annan webbplats., Leksands Vandrarhem Parkgården Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2010-03-12

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se