Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nya föreningar i Umeå och Norsborg - Örebro och Jönköping tillbaka i seriespel

SBSF hälsar två nya föreningar välkomna in i Svenska Baseboll och Softboll Förbundet!

Umeå Basebollklubb har nystartat med ett entusiastiskt gäng ungdomar i 17-20 års åldern och med viss stöttning av tidigare spelare i klubben UB80's som försvann från kartan för ett par år sedan. Nu är basebollen tillbaka i Umeå igen och det känns naturligtvis väldigt positivt för svensk baseboll. Vi hoppas även att Skellefteå kommer igång på allvar igen så att "norrlandsfönstret" öppnas på allvar igen.

Den andra nya föreningen är Los Nicas Basebollförening från Norsborg, vars medlemmar framförallt är från Nicaragua. De kommer troligtvis att dela hemmaplan med Alby IF och även här hoppas vi att idrotterna breddas inom den närmaste tiden så att kanske softbollen kommer igång på allvar igen i södra Stockholm.

 

Till i år har vi även två föreningar som gör comeback i basebollens seriespel.
KIF Eagles
från Örebro kommer att gå in i den norra regionserien under säsongen och även Jönköping BSC kommer att återvända in i seriespelet under säsongen, för dem är det spel i den södra regionserien som gäller.

 

Vi hälsar de nya och nygamla föreningarna välkomna in i SBSFs gemenskap och om ni vill ha kontaktuppgifter till föreningarna kan ni kontakta kansliet på info@baseboll-softboll.se eller telefon 010-4764180.

Publicerad: 2011-04-05

Senast uppdaterad: 2011-04-11

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se