Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Baseboll ökar internationellt

IBAF, International BAseball Federation, har i dagarna släppt publikationer som beskriver hur basebollen växer över världen. Bland annat beräknas 35.000.000 människor över världen spela organiserad baseboll i IBAFs 119 medlemsländer.

IBAF tog fram de olika dokumenten i samband med Sport Accord-mässan i London för en tid sedan. Sport Accord är en paraplyorganisation för samtliga idrotter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.i världen, såväl olympiska som icke-olympiska. Sport Accord har idag 104 medlemmar och har som största event sin mässa med 1500 beslutsfattare från internationella idrottsvärlden.

 

IBAF Development Book beskriver olika utvecklingsprogram som bedrivs över hela den internationella basebollvärlden. Totalt är över 80 länder med i olika utvecklingsprogram genom IBAF och dess partners.

IBAF Numbers Book kom nu ut i sin andra upplaga och ger statistiska data för att kunna se hur basebollen växer och utvecklas över hela världen.

IBAF Yearbook är ett kalendarium med adresser och kontaktinformation för alla medlemsländer, samt historik över IBAF och dess turneringar.

Alla tre publikationer kan ni ladda ner genom att klicka på denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Publicerad: 2011-05-09

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se