Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Delad pott i alla Elitseriematcherna

I helgens omgång av Elitserien Baseboll blev det delad pott i alla tre matcherna som spelades, bland annat i Gefle där Leksand kom på besök. Foto: Lars-Olov Sjörs

I Gefle möttes de två åldermässigt yngsta lagen i ett viktigt möte, och för Leksand var det även årets första matcher. Leksand vann också premiären med 13-3 men förlorade dagens andra match med 1-5. Mats Jones och Simon Emanuelsson slog var sin homerun för Leksand.

I Karlskoga var det toppmöte och en repris på fjolårets SM-final. Jakob Claesson tog sin tredje raka seger i årets Elitserie när han ledde Stockholm till seger, 9-4, i den första matchen. I returmötet hade Stockholm en dålig inning vilket räckte för att Karlskoga skulle ta revansch, 3-2, efter en complete game av Paul Waterman.

Och i Alby spelades helgens tredje möte, mellan nykomlingarna Alby och Göteborg, som innan helgen hade fyra raka vinster i Elitserien. Göteborg tog även sin femte raka seger efter 10-3 i öppningsmatchen men i dagens andra möte kunde Alby vinna med 15-9 efter att ha tagit åtta poäng i den första inningen. Som mest ledde Alby med 15-2 innan Göteborg kröp närmare i slutet av matchen.

 

Samtliga resultat och tabell för Elitserien Baseboll hittar ni här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Publicerad: 2011-05-23

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se