Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SBSF Coach Convent på Bosön 21-23 oktober

Boka in den 21-23 oktober för SBSFs första Coach Convent. Under denna helgen kommer vi samla coacher och ledare, för både baseboll och softboll, från ungdom till elit, till ett Coach Convent på Bosön med högklassiga instruktörer och föreläsare.

SBSFs Coach Convent kommer att genomföras ute på Bosön, Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum på Lidingö. Programmet är i skrivande stund inte fastställt - men SBSFs Coach Convent kommer att omfatta såväl föreläsningar som praktiska pass i "Vinnarhallen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.", en inomhushall på 105x68 meter.

 

Vi har redan nu säkrat en del internationella föreläsare men presenterar dessa när programmet är fastställt.

 

Boka in datumet redan nu - vi återkommer med mer information under sensommaren!

Publicerad: 2011-06-23

Senast uppdaterad: 2011-06-23

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se