Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Påminnelse om licensiering

På förekommen anledning vill vi påminna föreningarna att se över era licenser. Flera föreningar har registrerat licenser men ännu inte betalt dem till Folksam, vilket betyder att spelarna riskerar att förbli olicensierade, oförsäkrade och dessutom okvalificerade för match.

SBSF kommer att genomföra licenskontroller i samband med seriespelet och vill nu ge föreningarna en möjlighet att se över licenserna och betalningen för dessa.

 

De föreningar som använder Folksams Internettjänst kan enkelt se statusen på era licenser via Folksams webbplats för licensiering Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här kan även de föreningar som ännu inte använder internet för licensiering ansöka om att starta med licenstjänsten via internet.

Vi kommer dessutom i dagarna skicka ut licenslistor till föreningarna så att ni kan se över ert licens- och försäkringsskydd.

Mer om licensförsäkringen och Folksams idrottsförsäkringar hittar ni på Folksam.se/idrott Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

SBSFs samlade information om idrottsförsäkringar hittar du här på SBSFs webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Publicerad: 2011-06-28

Senast uppdaterad: 2011-06-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se