Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Sök RF-stipendier till ledare och ungdomsverksamhet

Riksidrottsförbundet administrerar ett antal stipendier till idrottsledare och/eller aktiva. Här är information om några av stipendierna som ni kan söka medel från!

Direktlänk:RF:s samtliga stipendier Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Förutom de nedanstående stipendierna finns det ofta olika idrottsstipendier att söka genom hemkommunen eller genom det lokala distriktsidrottsförbundet.

 

Prins Bertil/Prinsessan Lilians idrottsstiftelse Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Stiftelsens ändamål är att främja svensk idrott genom stipendier till ledare och instruktörer för deras vidareutbildning. Stipendiesumman är 5000-20000 kr per stipendium. 

Ansökan sker genom SBSF och ansökningshandlingarna skall vara SBSF tillhanda senast 1 december.

 

Gustav den V:s 90-årsfond Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fondens uppgift är att främja ideell ungdomsverksamhet genom att ge stöd till internationellt samarbete. Bidrag kan sökas av ideella föreningar och ansökan sker senast den 15 oktober. Läs mer om fonden genom att klicka på rubriken.

 

RF:s Fair Play-pris Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Riksidrottsförbundets Fair Play-pris utdelas årligen sedan 1974 i samråd mellan Riksidrottsförbundet och Svenska Sportjournalistförbundet. Syftet med priset är att premiera rent spel inom idrotten och skapa föredömen. Priset kan vinnas av en enskild idrottsman, ett lag - även landslag, en klubb eller en grupp knuten till en klubb, till exempel supportar. Fair play-priset delas sedan ut i på Idrottsgalan i Stockholm i januari

Kandidater till RF:s Fair Play-pris kan lämnas av såväl idrottsföreningar och medlemmar samt journalister. Förslag lämnas till RF senast 30 november.

Publicerad: 2011-10-10

Senast uppdaterad: 2011-10-10

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se