Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ungdoms- och Serie- konferenser 21 januari

SBSF kommer inte att genomföra Seriekonferenserna i samband med Coach Konventet på Bosön den 21-23 oktober. Istället blir det ett separat tillfälle för detta lördagen den 21 januari 2012.

Ursprungligen planerades det att genomföra Seriekonferenser på söndag eftermiddag, efter SBSFs Coach Konvent. Men nu har SBSFs Tävlingskommitté beslutat att inte ha Seriekonferenserna under denna helg. Istället genomförs en renodlad Ungdomskonferens och separata Seriekonferenser lördagen den 21 januari 2012.

- Vi känner att vi har legat lite fel för att ha seriekonferens redan i oktober, en knapp månad efter att serien har färdigspelats. Många lag har osäkerhet inför den kommande säsongen och då är det för tidigt för att planera kommande års seriespel, säger Johnny Stormats från Tävlingskommittén.

 

Genom att istället genomföra Ungdomskonferens och Seriekonferens i mitten av januari får både lagen och förbundet arbetsro i planeringen av serierna och då kan SBSF och Tävlingskommittén presentera ett mer färdigt material att arbeta med inför det kommande året.

2012 präglas dessutom på basebollsidan av en EM-turnering som kommer radera ut större delen av september månads verksamhet. EM genomförs i Holland 7-16 september och med förberedelser finns det risk för att tre av fyra potentiella spelhelger försvinner i september. 

Publicerad: 2011-10-26

Senast uppdaterad: 2011-11-03

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se