Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Höstlovskul i Stockholm

I samband med höstlovet organiserades Höstlovskul i Stockholm, med en mängd idrottsaktiviteter för de lediga skolbarnen. Stockholms BSK och Söder SK fanns på plats och visade upp baseboll och softboll!

Höstlovskul är ett koncept som Stockholm även deltog i vid fjolårets höstlov. Under två dagar arrangerades prova-på aktiviteter i Liljeholmshallarna där barn från skolor, fritidshem och särskolor är inbjudna och får en chans att komma och prova på olika sporter.

Klubbarna som hade baseboll- och softbolldelen uppskattar antalet deltagande barn till 650-700 stycken under de två dagarna.

- Det vi uppskattade mest med dom här två dagarna var att få jobba med de barn som har funktionshinder, men trots dessa funktionshinder så klarar de av precis allt som alla andra barn klarar. Dom kan kasta, fånga och även slå bollarna och dom har roligt när dom gör det och på något sätt så gör dom allt värt det när man ser hur glada dom blir, säger de ledare som representerade svensk baseboll och softboll på bästa sätt under de två dagarna.

Läs mer om Höstlovskul på Stockholms BSKs webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Publicerad: 2011-11-15

Senast uppdaterad: 2011-11-15

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se