Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Föreningsbesök i din förening från SBSF?

SBSFs Föreningsutvecklingsprojekt rullar vidare under 2011-2012 med målsättningen att köra igång föreningsutvecklingsinsatser i fler föreningar under året och att besöka samtliga av SBSFs föreningar under 2011-2012.

Målsättningen med föreningsbesöken är att stämma av läget lokalt i er förening, se vilka problemområden som finns och hur vi gemensamt kan åtgärda dessa för att stärka föreningens verksamhet. Det kan handla om anläggningsfrågor, ungdomsverksamhet, brist på tränare eller funktionärer i föreningen

och naturligtvis andra frågor som är specifika för just er förening

.

Hittills har SBSF besökt föreningarna i Eskilstuna, Göteborg, Uppsala, Umeå, och Sundsvall. Ska vi komma till er förening? Kolla längst ner på sidan för kontaktuppgifter!

 

Vid ett föreningsbesök i er förening vill vi att nyckelpersoner i er förening finns med och gärna att en representant/konsulent från ert lokala SISU-distrikt också är närvarande, detta för att tillsammans kunna hitta utvecklingsmöjligheter för er förening, och skapa kontakter med de lokala konsulenterna från SISU som har mycket resurser att erbjuda just er förening!

 

Vid föreningsbesöken försöker vi tillsammans - föreningens representanter, SBSFs representant och eventuellt SISUs konsulent - hitta vägar att stärka verksamheten och ekonomin i er förening, hitta bra samarbeten tillsammans med SISU och era distriktsidrottsförbund och tillsammans se vilka åtgärder som kan göras för att stärka och utveckla er förening.

 

Vi har med oss idéer från andra föreningar som har gjort samma resa, bl.a. Stockholm BSK, Göteborgs BSF och Skövde BSK.

SISU har verktygen, erfarenheten, och resurserna för att kunna stötta i arbetet - och ni i er förening bidrar med er tid, era idéer och ert engagemang!

 

Är ni intresserade av att SBSF besöker er förening?

Kontakta i så fall Kristian Pälviä på SBSFs kansli, på e-post info@baseboll-softboll.se eller telefon 010-4764180.

Har ni redan en etablerad kontakt med SISU Idrottsutbildarna i er förening vill vi gärna att ni namnger denne också så att vi tillsammans kan hitta ett bra datum för besöket.

OBS!!! Vill ni i ett första läge bara ha ett möte mellan förening och SBSF går självklart det lika bra också!

Publicerad: 2012-01-25

Senast uppdaterad: 2012-02-02

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se