Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Kadettlandslaget uppstart 9 april i Degerfors

Välkommen på Kadettlandslagets uppstart i Degerfors "Stora Halla" måndagen 9 april (annandag påsk) mellan kl 12-16. Vi vill se så många som möjligt där som aspirerar på en plats i Kadettlandslaget 2012.

För att kunna planera uppstarten vill vi att ni anmäler era spelare senast 5 april till ante.carlstedt@telia.com.

 

Uppstarten kommer att handla om att informera och att se så många spelare som möjligt i aktion, och hur vi gör det beror på antalet närvarande. Förhoppningsvis kan vi köra en match. Ta med matsäck.

Så här ser resten av planeringen ut:

 • Uttagningsläger på Rosvalla i Nyköping lördagen 28 april mellan kl 11-18. Även här behöver man förstås komma förberedd och ha matsäck. Uttagningen kommer att ske efter "amerikansk" modell med löpning på tid, fielding på de olika positionerna, slagning mot coachkast och pitching i bullpen. Varje spelare bör ha två positioner man söker på.
 • Efter detta uttagningsläger kommer Förbundskaptenen och hans stab inom en vecka ta ut en 18-manna trupp plus en eller två reserver. Dessa spelare meddelas per brev och truppen presenteras på förbundets hemsida.
 • De uttagna ska sedan vara med på ett obligatoriskt träningsläger i två dagar på Skarpnäck i Stockholm lördag-söndag 19-20 maj med samling 11.00 på lördagen. Här kommer vi att slipa på diverse spelvarianter, spela ihop olika enheter, prova ut utrustning och kläder, och prata en hel del om saker att tänka på. 

  Boendet/övernattning är inte löst i skrivande stund, men vi återkommer om det. Till detta tillfälle är det hög tid att ha skaffat pass om inte det redan är klart.
 • Kadettlandslaget spelar efter det fyra matcher i Juniorserien, två matcher vid två tillfällen. 
  Söndagen 3 juni spelar vi mot Nyköping och Alby i Nyköping,
  Söndagen 17 juni är vi på Skarpnäck och spelar mot Gefle och Stockholm. 

  Det ger oss tufft motstånd som vi absolut kommer att behöva inför vårt stora mål - Kadett-EM i Tjeckien.

Publicerad: 2012-03-14

Senast uppdaterad: 2012-03-14

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se