Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Årsplaneringen för Juniorlandslaget baseboll

Landslagsledningen för Juniorlandslaget vill informera om planeringen för 2012 års juniorlandslagssäsong, som kröns med deltagande i JEM-kval i Toulouse, Frankrike, 10-15 juli.

Juniorlandslagsledarna samlades tillsammans med övriga förbundskaptener och lagledare i samband med Förbundsmötet i Nacka i slutet av mars och fastställde då årets planering.

Helgen 19-20 maj kommer det att vara ett läger i Stockholm tillsammans med Senior- och U21-landslaget för ett visst antal utvalda junior spelare som skall vara med i truppen till Frankrike.

Det kommer också samma helg, den 19-20 maj, vara ytterligare ett öppet läger i Leksand för att få klart med de sista spelarna som skall få resa med till Frankrike och JEM-kvalet i Toulouse. Detta läger är väldigt viktigt både för spelare och coacher, så de spelare som ej blivit uttagna till 40-mannalägret i Stockholm uppmanas att komma till Leksand. 

 

Till Leksand önskas alla juniorer välkomna för att få en möjlighet att under mycket god träning få en chans att ta en plats i landslagstruppen som kommer att göras klar efter detta sista läger.

Boende och logi kommer att vara i Leksand, mer information on det kommer. Är det några frågor kan man ta kontakt med Juniorlandslagets lagledare Erik Svensson via e-post esvensson22@gmail.com.

 

Mat och resa får spelare själva stå för till Leksand. Som tidigare öppna läger kommer en avgift på 250 kr att tas ut. Detta för att täcka vissa utgifter som förbundet har i samband med lägret.

ALLA landslags spelare ombedes att också betala in licens avgiften så snart som det är möjligt. Då denna licensavgift ger spelare den försäkrings som erfordras av internationella regler för spel i landslag.

Information om det finns på SBSFs webbsida.

För er som har intresse att delta under den öppna landslags uttagning så är ni välkomna att ta kontakt med Erik Svensson, lagledare för Juniorlandslaget.

Telefon 0047 9386 7560, e-post esvensson22@gmail.com

Publicerad: 2012-04-13

Senast uppdaterad: 2012-04-13

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se