Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

RIG/Akademin söker softbollinstruktör

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet skall förstärka på tränarsidan och söker därför en softbollinstruktör på halvtid till vårt Riksidrottsgymnasium. Tjänsten är förlagd till Riksidrottsgymnasiet i Leksand och anställningsgraden är 50% av heltidstjänst. Tjänsten är underställd huvudinstruktören.

Arbetsuppgifter:

Du skall vara med och utveckla Sveriges bästa juniorer i baseboll och softboll.

Tillsammans med övriga instruktörer på Riksidrottsgymnasiet kommer du planera och genomföra träningar och teoretiska moment. Du kommer ha ett särskilt ansvar för genomförandet av softbollträningarna för de kvinnliga eleverna, men du kan även komma att genomföra basebollträningar för de manliga eleverna. Utöver de rent idrottsspecifika träningarna genomförs kontinuerligt gemensamma styrke- konditions-, samt koordinationsträningar.

Du som söker tjänsten skall brinna för softboll och vara beredd att jobba både vardagar, kvällar och helger. Eleverna tränar måndagar till fredagar, samt vissa helger. Under vårterminen spelar dessutom skollaget seriematcher i seriespel. Då tjänsten innebär resor, såväl internationella som nationella, behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

Kvalifikationer:

Du skall ha dokumenterad erfarenhet och kunskap om nationell och internationell softboll.

Du ska vara tydlig och klar i ditt ledarskap samt besitta hög grad av samarbetsförmåga och social och kommunikativ kompetens. Du bör vara van vid flexibelt och självständigt arbete med stort ansvar, samt erfarenhet av ledarskap och coaching, gärna med inriktning mot barn, ungdomar och juniorer.

Erfarenhet och kunskap om fysträning är meriterande, liksom erfarenhet från andra idrotter. 

Tillträde under första halvan av augusti månad.

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet, egenskaper och kvalifikationer.

Övrigt:

Vi ser gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

Upplysningar kring tjänstens innehåll lämnas av huvudinstruktör Tony Klarberg, tony.klarberg@baseboll-softboll.se eller telefon 0705-227406.
Telefontid tisdagar 08-11 och onsdagar 08-11.

Frågor gällande anställningsavtal lämnas av generalsekreterare Kristian Pälviä, kristian.palvia@baseboll-softboll.se eller telefon 010-4764180.

Skicka din ansökan till Svenska Baseboll och Softboll Förbundet, Box 418, 541 28  Skövde. Märk ansökan ”RIG-instruktör”. Vi vill ha din ansökan senast 25 maj 2012.

Publicerad: 2012-05-14

Senast uppdaterad: 2012-05-14

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se