Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Hjälp SBSF utvärdera förbundets informationsarbete

Vi håller på att gå igenom de olika tjänster som SBSF använder sig av för att sprida information både internt och externt. Därför skulle vi uppskatta om ni kunde hjälpa oss med att svara på en del frågor som rör vårt informationsarbete.

Vi har lagt upp en enkät på onlineverktyget Questback, som tar cirka 5 minuter att genomföra. Dina svar är viktiga för att vi skall kunna lägga fokus på rätt kanaler när det gäller SBSFs informationsarbete i fortsättningen!

-> Till enkäten (öppnas i nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Publicerad: 2012-10-02

Senast uppdaterad: 2012-10-02

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se