Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Svensk spelar amatörslutspel i Arizona

Niklas Sund, som i somras deltog på den holländska sommarligan CBLE, kommer att spela World Series i amatörligan MSBL/MABL i Phoenix, Arizona, med det holländska laget Dutch Stars 17-19 oktober.

Laget, som till största delen består av holländska spelare, har förstärkt med Niklas Sund från Leksand och två tyskar, Yannis Theissen och Bart Roos från tyska laget Bonn Capitals.

Niklas och Pär Axelsson anmälde sig för att delta i den holländska collegeligan Collegiate Baseball League Europe som genomfördes i somras, för att fortsätta utveckla sig som basebollspelare. De fick spela sex matcher under en veckas tid i Oosterhout, Holland mot andra spelare i samma ålder.


Till helgen lyfter Niklas Sund tillsammans med laget Dutch Tigers mot Phoenix, Arizona, och World Series i amatörligan MSBL/MABL. Laget kommer få spela fem matcher mot på tre dagar på högklassiga anläggningar. Bland annat kommer de spela på samma arenor där Los Angeles Angels och Chicago Cubs spelar sina träningsmatcher under Spring Training.

Läs mer om Dutch Tigers på mister-baseballs webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Spelprogrammet för Dutch Tigers - klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Publicerad: 2012-10-11

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se