Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nederländerna vann Kadett-EM

Nyköping och Botkyrka levererade en riktig basebollfestival när Kadett-EM avgjordes 16-20 juli. Nederländerna vann turneringen, Sverige kom på sjunde plats och får spela i A-poolen även nästa år.

-> Allt om turneringen finns på www.eurocadets2013.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

-> Alla resultat finns på CEBs resultatwebb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

-> Följ Kadettlandslaget på deras Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

 

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet vill rikta ett stort tack till alla de som varit iblandade i Kadett-EM och ställt upp för att skapa detta härliga internationella evenemang från grunden.

Allt från batboys/girls till kioskpersonal, protokollförare och scorers till speakers och groundscrew. Ni vet vilka ni är...

Ett extra tack vill vi rikta till initiativtagaren Peter Ström, utan honom hade det inte blivit ett EM på hemmaplan, samt hans vapendragare i Alby IF, Jens Johansson, som var en oerhört viktig och drivande kugge i arbetet med arrangemanget i Alby.

"Kraften kommer underifrån", brukar det heta i svensk idrott. Och det är tack vare sådana krafter som Peter och Jens som vi kunde njuta av ungdomsbaseboll på högsta nivå under den gångna veckan i Nyköping och Botkyrka. Tack!

 

Vi vill även rikta ett stort tack till arrangörskommunerna, Nyköpings Kommun och Botkyrka Kommun, utan era viktiga insatser till den lokala organisationskommittén hade det inte kunnat genomföras något mästerskap. Vi hoppas att ni känner att arbetet har gett ett positivt resultat och mervärde för era respektive kommuner!

 

Vi tror och hoppas att vi får anledning att återkomma till Nyköping och Botkyrka med fler internationella turneringar i framtiden. Den här turneringen gav mersmak!

 

SBSF genom Kristian Pälviä

Publicerad: 2013-07-21

Senast uppdaterad: 2014-01-18

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se