Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Kristian Pälviä slutar som generalsekreterare för SBSF

Efter nio års anställning kommer Kristian Pälviä att lämna sin post som generalsekreterare för Svenska Baseboll och Softboll Förbundet. Han slutar sin tjänst den 10 januari.

Kristian har varit engagerad inom SBSF sedan 1996, först på ideell basis som ledamot i SBSFs softbollutskott och basebollutskott, och sedan 2005 som SBSFs första generalsekreterare.

- Att få haft förmånen att de senaste nio åren leda förbundets verksamhet, och få arbeta med alla fantastiskt engagerade föreningsledare och förbundsfunktionärer, har varit ett privilegium. Efter nio år som generalsekreterare hos SBSF, och totalt 16 år som anställd inom idrotten, har jag nu fått erbjudandet att påbörja en ny yrkeskarriär utanför idrottens sfär, och den möjligheten kunde jag inte tacka nej till, säger Kristian Pälviä.

Kristian Pälviä slutar sin tjänst 10 januari, men kommer fortsatt vara ansvarig på ideell basis för Little League-verksamheten i Sverige.


SBSFs förbundsordförande Johnny Stormats kommenterar: 

-

Vi kommer inte ta några förhastade eller drastiska beslut om hur vi ska utforma förbundets organisation eller kansliverksamhet, utan vi kommer under de närmaste månaderna, i lugn och ro, se över situationen för att se hur vi på bästa sätt ska formera SBSFs centrala organisation inför framtiden. Samtidigt som jag vill tacka Kristian för utomordentligt goda insatser för SBSF vill jag också önska honom all framgång i hans fortsatta arbetsliv. 

- Jag vill också betona att ingen som helst osämja eller meningsskiljaktigheter finns mellan Kristian och styrelsen, utan jag hoppas innerligt att vi på något sätt kan dra nytta av Kristian långa erfarenhet och kompetens i framtiden, säger Svenska Baseboll och Softboll Förbundets ordförande Johnny Stormats.

 

För ytterligare kommentarer eller frågor hänvisas till Johnny Stormats, förbundsordförande, 070-6649184 eller Kristian Pälviä, 010-4764180.

Publicerad: 2013-11-25

Senast uppdaterad: 2014-10-13

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se