Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Lysande ungdomsuppslutning under SIM 2014 i Enköping

Underbart att det kom så många till denna ungdomsmatch och samling för våra yngre softbollspelare! Hela 21 tjejer dök upp till samlingen denna historiska söndag!

Vi inledde en liten presentation av de ledare som fanns på plats. Förbundskapten Mattias Grimstoft var helt lyrisk i sitt tal till våra softbollspelare och sa flera gånger att detta är den framtid inom softboll vi väntat på!

Det var också kul att Karin Hjelm från Softbollakademin (RIG) kom speciellt för att vara med denna dag. Även hon blev väldigt positivt överaskad av att det kom så många. Hon fick chansen att presentera sig och prata om det fantastiska jobb hon gör i RIG!

Extra kul att Nyköping kom med 2 tjejer som tidigare bara spelat baseboll! Det visade sig ha fungerat riktigt bra och tjejerna visade hög klass i sin fielding och slagning.

Hela "ny"-startade SU (Softbollutskottet) var också på plats som extra ledare. Även de var glada att evenemanget blev av och blickar nu fram mot den 6 juni i Skövde, då nästa samling och matchning går av stapeln för dessa unga och lovande softbollspelare!

Så tack, alla klubbar som påbörjat arbetet med att se till att softbollen frodas och växer...

SU

Publicerad: 2014-03-31

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se