Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Licenser 2015

Inför säsongen 2015 har Folksam meddelat att man slutar med licenstjänsten, dock inte försäkringar. Det innebär att vi för säsongen 2015 ändrar rutinerna för licensiering.

Då väldigt få förbund har nyttjat licenstjänsten som Folksam har haft, har de belutat sig för att lägga ner den funktionen, då den kostade för mycket att drifta.

Styrelsen har därför beslutat att licensieringen för 2015 kommer att ske via licensmodulen i IdrottOnline, som ett steg i att få in alla våra aktiva i IdrottOnline eftersom det är ett av nyckeltalen som RF tittar på när de fördelar bidragen till SBSF.

Vi har ännu inte hunnit komma helt på banan med allt förarbete som krävs i IdrottOnline för att starta upp Licensmodulen, men den kommer att vara uppe så att de föreningar som ska spela Inomhus SM under SM-Veckan kan licensiera sina spelare.

Ett tips för alla föreningar är att lägga in sina medlemmar i medlemsregistret som finns i IdrottOnline, för att ha grundarbetet klart inför licensieringen.

Är ni ännu inte igång med Er sida på IdrottOnline, är det Helpdesk och deras manualer vi hänvisar till, och kontakta er SISU-Konsulent om ni behöver hjälp med utbildning inom IdrottOnline.Publicerad: 2015-01-11

Senast uppdaterad: 2015-01-11

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se