Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

En upplevelse utöver det vanliga

För den som är intresserad av att spela baseboll på college i USA kommer här en bra möjlighet att hitta ett college. Genom Arizona Senior Fall Classic.

Jay Quinn, en kontakt som Tony Klarberg på akademin har, planerar att låta 20 spelare i lämplig ålder från olika länder få chansen att delta i Arizona Senior Fall Classic. Ett evenemang som skapades 1995 är numera ett av de bästa evenemangen för rekrytering av collegespelare. De 20 spelarna kommer att få vara nära Arizona Diamondbacks scoutteam under en vecka samt spela minst sex matcher framför ögonen på hundratals collegecoacher.

Evenemanget äger rum den 6-12 Oktober på Mariners och Padres gemensamma anläggning i Peoria, nära Phoenix. Kostnaden är 950 dollar för veckan och då ingår frukost, boende, transporter samt spelmaterial. Flyg och mat tillkommer.

De som är intresserade kan kontakta Tony Klarberg för mer info samt kontaktuppgifter. Den 15 Juli tas den slutliga truppen ut.

https://planet-baseball.com/index.php/destinations/arizona-fall-classic Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2015-04-16

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se