Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Kansliet i Skövde stängt 28/4-11/5

Pga semester så kommer ingen personal att finnas på plats på kansliet i Skövde från tisdag 28 april till och med måndag 11 maj.

Löpande ärenden kan därför komma att dröja eller ta längre tid än vanligt. Vi vill därför uppmuntra er att ha era kommande administrativa ärenden med SBSF klara tills på måndag. Kansliets telefonnummer i Skövde kommer inte att vara i bruk under denna period. 

Den stundande seriestarten innebär en peak i licenshanteringen. För de spelare som föreningar söker licens för under denna period måste skicka en bekräftelse med spelarnamn till info@baseboll-softboll.se SAMT en kopia på bankinbetalningen för att få spelare licenserade i tid.

Publicerad: 2015-04-24

Senast uppdaterad: 2015-04-24

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se