Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Inbjudan Skövde Softboll Cup

Skövde Saints bjuder in till utvecklingsturnering i softboll 19-20 september. Både laganmälan och individuell anmälan kan göras till turneringen som också innefattar ungdomsmatcher!

-> Inbjudan Skövde Softboll Cup Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (pdf-format)

Från www.skovdesaints.com:

Nu är det äntligen dags för vår förening att stolt få bjuda in hela Softbollsverige tillUTVECKLINGSTURNERING på Saints Park vid Billingehov i Skövde! 

Under denna helg kommer vi öppna dörrarna för tjejer i alla åldrar att träffas för att spela matcher, få möjlighet till nyttig speltid, och utveckla sig som softbollspelare.

Det kommer även spelas TVÅ ungdomsmatcher – en för tjejer 9-12 år och en för tjejer 13-15 år – under lördagen. På så sätt hoppas vi kunna bredda ungdomssoftbollen så att FLER tjejer får möjlighet att spela MER – oavsett om de spelar i en förening som erbjuder softboll idag!

Vi erbjuder föreningar inom både baseboll och softboll möjligheten att anmäla tjejer både som lag och som individer till turneringen. De individuella spelarna kommer antingen tillföras befintliga lag i turneringen eller bilda ett eget lag (beror på hur många som anmäler sig).

Vi kommer även hjälpa till att tillsätta ledare till detta/dessa lag om så behövs!

Publicerad: 2015-08-24

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se