Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ungdomsturnering i Gävle

Helgen som var bjöd på härlig turnering i Gävle för mängder med glada ungdomar. Gefle BC bjöd in till Bocken Cup under strålande sol.

Första dagen av Bocken Cup bjöd på mycket fint ungdomsspel och många entusiastiska basebollungdomar med coacher och föräldrar.

I kadettspelet blev Stockholm, Rättvik och Gefle gruppvinnare. de två sistnämnda efter skiljeräkning, och kommer under söndagen möta varandra i nytt gruppspel.

I U-12-spelet är Rättvik och Sundbyberg hittills obesegrade och en rafflande match mellan de två lagen förväntas under söndagen.

 

Andra dagen möttes vinnargruppen från lördagen och då gjorde Stockholm det förväntade. Man slog Gefle och Rättvik som i sin tur sedan besegrade Gefle. Det gjorde Stockholm till Bockvinnare kadetter för fjärde året i rad.

U12-spelet utvecklade sig till en rafflande duell mellan Rättvik och Sundbyberg som båda var obesegrade fram till matchen då de skulle möta varandra. Därför gjordes den matchen till finalmatch som Sundbyberg till slut kunde ta hem mot hårt motstånd. Därmed hamnade U12-bocken detta år i Sundbyberg. På tredje plats placerade sig sedan Stockholm med tre segrar.

 

Här ser ni fler härliga bilder Länk till annan webbplats. av Olof Agner.

Publicerad: 2015-09-01

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se